Aanbod

  • Addenda et corrigenda:

Wijzingen boek ‘Enkele soldaten en burgers uit Londerzeel in de Groote Oorlog_ na definitieve versie op 04-10-2018(website)

  • Voor diegene die alsnog het boek ‘Enkele soldaten en burgers uit Londerzeel in de Groote Oorlog’ wilt bekomen kan een nabestelling van dat boek gebeuren.
  • Wie het boek nog wenst aan te kopen kan steeds terecht op de zitdagen van Geschied- en Heemkundige Kring Londerzeel tussen 9u en 11u45 in de bibliotheek te Londerzeel (www.ghklonderzeel.be) of kan contact opnemen met de beheerder van deze website (Contact). Het boek is verkrijgbaar aan de prijs van 45 €.

boek_Enkele_soldaten_en_burgers_uit_Londerzeel_in_de_Groote_Oorlog-hardcover-voorkant1

  • Voor diegene die alsnog het boek ‘Journal de Classe’ van Korporaal Lodewijk Jozef Van Doorslaer in de Groote Oorlog wilt bekomen heeft de beheerder van de website enkele boeken in reserve.

Wie het boek nog wenst aan te kopen kan steeds terecht op de zitdagen van Geschied- en Heemkundige Kring Londerzeel tussen 9u en 11u45 in de bibliotheek te Londerzeel (www.ghklonderzeel.be) of kan contact opnemen met de beheerder van deze website (Contact).

Boekcover-'Journal de Classe' van Korporaal Lodewijk Jozef Van Doorslaer in de Groote Oorlog-verkleind_met_blauwe_kader

‘Journal de Classe’ van Korporaal Lodewijk Jozef Van Doorslaer in de Groote Oorlog
is verkrijgbaar aan de prijs van 24 € tot zolang de voorraad strekt.

  • Indien iemand liever een ‘papieren’ versie hanteert van een naslagwerk van een oud-strijder of burger dan kan men de beheerder van de website contacteren om eventueel een pdf-bestand te verkrijgen van het betreffende naslagwerk en dit dan zelf afdrukken.

Van de volgende oud-strijders WO I van Londerzeel zijn er nog enkele boeken (softcover, zie boekomslagen hieronder) te verkrijgen bij de beheerder van de website en dit tegen betaling van de gemaakte drukkosten:

lodewijk_jozef_van_doorslaer-cover.jpg
Boek Lodewijk Jozef Van Doorslaer (17 €)
Pieter_Jan-Baptist_Robberechts-cover
Boek Pieter Jan-Baptist Robberechts (19 €)
Benedikt_Puttemans-cover
Boek Benedikt Puttemans (19 €)
Advertenties